En komplettering till mitt tidigare inlägg om bra hemsidor.

Här kan du jämföra bensinpriser www.bensinbolaget.se. Det finns en annan sida som du kan spara pengar med hjälp av www.insplanet.se , vilket är en sidan som du kan hitta det bästa alternativet för din hemförsäkring.

/M


Din vikt kan vara= Din ekonomi

Att väga för mycket kan leda till dyra kostnader för dig samt att det kan skada din hälsa. Så tänk på att hålla vikten på den nivån som är bra för din kropp och som du kan bibehålla på lång sikt. Om du pendlar för mycket kan det leda till att du ständigt måste köpa nya kläder samt att din förmåga att prestera på arbetet kan leda till varierande prestationsförmåga.

/M


Shoppa på andrahandsmarknader!

 

När shoppingbegäret är framme och du faller för att köpa något eller har behov av något till hemmet. Se dig omkring på andrahandmarknader exempelvis Blocket, Tradera eller Ebay, ofta kan du hitta bra saker där till lägre priser. Tänk på att undersöka behovet innan, så att du inte köper saker i onödan.

/M


Bryt bankvanorna och du kan spara pengar!

 

 

Se över dina bankers avgifter och se om du får det du betalar för. Där är det väldigt bra att jämföra mellan bankerna priset kontra tillgängligheten, säkerheten och tjänster. Det är naturligtvis väldigt bra att se till bankernas miljöarbete för att förstå deras aspekter för en hållbar framtid. Svenska banker "lever" på att vi är så trogna. Testa en ny bank!

 

Några tips på saker att jämföra:

·         Avgifter för betalkort

·         Avgifter för att betala räkningar

·         Lösa in en bank- eller postgiroavi

 

/M


RSS 2.0